Молодий буковинець » новини » Курячі кишеньки з овочами: рецепт

Курячі кишеньки з овочами: рецепт

новини / Смачні рецепти
841
0

Якщо звичайне куряче філе набридло, а хочеться чогось смачного й незвичайного, приготуйте філе, запечене з начинкою з томатів і сиру.

У гарячому вигляді курячі кишеньки можуть бути основною м'ясною стравою, а якщо охолодити й тонко нарізати їх, ви отримаєте чудову закуску.



Інгредієнти
курячі грудки – 1 кг
помідор – 2 шт.
сир твердий – 150 г
часник – 3 зубки
соєвий соус – 7 ст. л.
мед – 1,5 ч. л.
рослинна олія – 2 ст. л.
перець чорний мелений
сіль

Приготування
Куряче філе вимийте та обсушіть паперовим рушником.
Зробіть у філе кишеньку: покладіть м'ясо на поверхню столу, притисніть його долонею і гострим ножем акуратно зробіть збоку надріз.
Маринад: змішайте часник, вичавлений через прес, соєвий соус, мед, перець, трохи солі та олію. Перемішайте. Обмастіть курячі грудки з усіх боків, щоб маринад потрапив і до кишеньок. Залиште маринуватися за кімнатної температури від 30 хвилин до двох годин.
Твердий сир і помідори наріжте тонкими пластинками. Вставте їх у надрізи філе.
Покладіть курячу грудку до форми для запікання. Змастіть з усіх боків маринадом, що залишився.
Випікайте в попередньо розігрітій до 200 градусів духовці 30-35 хвилин. М'ясо періодично поливайте соком, який виділяється.

Поради:
Для запікання можна використовувати індиче філе.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують