Молодий буковинець » новини » Інгредієнтів мінімум, смакоти багато. Тримайте рецепт абрикосового манника

Інгредієнтів мінімум, смакоти багато. Тримайте рецепт абрикосового манника

новини / Смачні рецепти
888
0

Манник - проста, але дуже смачна випічка. Інгредієнти для пирога недорогі, спекти його нескладно, а смак виходить - незрівнянний!

Рецептом поділилася фудблогер під ніком polli_cooking у своєму Instagram.



Інгредієнти:

Для приготування смачного манника, вам знадобиться:

кефір - 250 мл
яйця - 2 шт.
манна крупа - 250 г
цукор - 175 г
ванільний цукор - 1 ст. л
вершкове масло - 80 г
розпушувач - 1 ч. л.
абрикос - 6-8 шт.

Як готувати

Спочатку манку залийте кефіром, перемішайте та залиште приблизно на 10-15 хвилин. В миску до яєць додайте цукор, ваніль та збийте за допомогою блендера до однорідної маси.

Далі додайте в яєчну суміш розтоплене вершкове масло, манну суміш та розпушувач, перемішайте.

Абрикоси поділіть навпіл, дістаньте кісточки та наріжте смужками. За бажанням фрукт можна порізати кубиками та замішати в тісто. Масу перелийте в форму для запікання, поверх викладіть шматочки абрикоса.

Випікайте манник в розігрітій до 170 градусів духовці приблизно 35-50 хвилин. Готовий пиріг дістаньте та залиште його охолонути. Смачного!

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують