Молодий буковинець » новини » Виготовляє шоколад без цукру: історія успіху підприємиці з Чернівців

Виготовляє шоколад без цукру: історія успіху підприємиці з Чернівців

новини / Новини Чернівців
4 184
0

На Буковині підприємниця виготовляє шоколад без додавання цукру, скориставшись програмою єРобота.

Про це йдеться у матеріалі Чернівецької ОВА, пише molbuk.ua



Крістіна Гайка з Чернівців впродовж 6 років займається виготовленням продуктів здорового харчування під торговою маркою Гавра.

Підприємниця скористалася урядовою програмою єРобота "Власна справа", отримала мікрогрант та запустила новий напрям діяльності — виготовлення шоколаду без додавання цукру.



За словами Крістіни, тенденція до здорового харчування з кожним роком набирає все більших обертів.

"Шоколад є одним із найпопулярніших видів солодощів, проте на ринку вкрай малий вибір якісного шоколаду без доданого цукру. Окрім шанувальників здорового способу життя, є велика кількість людей, які мають рекомендації уникати споживання доданого цукру в лікувальних цілях", - розповідає жінка.

За кошти гранту жінка закупила обладнання, яке необхідне ля подрібнення какао-масла та какао-тертого, а також з допомогою якого можливо буде здійснити коншування шоколаду. Крім того, придбала машину, яка дозволить темперувати шоколад у професійних цілях.



Маючи п’ятеро найманих працівників, підприємниця взяла на роботу ще двох, які займаються виготовленням шоколаду.

У планах випустити 5 смаків шоколаду, а згодом розширити та видозмінити асортимент до 8-10 смаків.



Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують