Молодий буковинець » новини » Швидкий та простий рецепт: солоний пиріг з листкового тіста

Швидкий та простий рецепт: солоний пиріг з листкового тіста

новини / Смачні рецепти
1 424
0

Солоний пиріг з листкового тіста можна легко і просто приготувати за 10 хвилин, а їсти його - суцільне задоволення для всієї родини.

Рецептом поділилася кулінарка Alina FooDee на своєму каналі в YouTube.



Складники:
Листкове дріжджове тісто - 500 г
Бекон або ковбаса - 200 г
Сир - 150 г
Томатний соус -100-150 г
Яєчний жовток - 1 шт.
Молоко - 1 ст. л.

Покрокове приготування
Наріжте бекон, ковбасу чи шинку смужками. На крупній тертці натріть сир.

Посипте поверхню борошном. Викладіть пласти листкового тіста, за необхідності - розкатайте до товщини близько 3 міліметрів.

Змажте соусом, викладіть бекон і посипте сиром. Згорніть тісто в рулети і поріжте на шматочки приблизно 5 сантиметрів.

Викладіть шматочки пирога у змазану олією форму. Змішайте жовток з молоком і змажте пиріг. І випікайте в розігрітій до 180 градусів духовці протягом 40-45 хвилин.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують