Молодий буковинець » новини » Найпростіші курячі ковбаски за 10 хвилин: ви точно перестанете їсти магазинні

Найпростіші курячі ковбаски за 10 хвилин: ви точно перестанете їсти магазинні

новини / Новини України / Смачні рецепти
1 042
0

Зробити найпростіші та найшвидші курячі ковбаски, які відмінно підійдуть для сніданку, вечері або для пікніка на природі, можна самостійно.

Як приготувати курячі ковбаски буквально за 10 хвилин – читайте у рецепті нижче.



Вам знадобиться:

Куряче філе - 300 г
Цибуля - 1шт.
Молоко – 3 ст. ложки
Сметана – 2 ст. ложки
Сіль, перець - до свого смаку
Копчена паприка – 1 ч. ложка
Прованські трави - ½ ч. ложки
Рослинна олія - для обсмажування
Соуси – для подачі

Як приготувати курячі ковбаски?

Куряче філе розріжте на шматочки та помістіть у блендер, додайте цибулю і молоко. Перебийте до стану паштету. Викладіть фарш у миску, додайте спеції та 2 столові ложки сметани. Вимішайте.

Покладіть фарш у кондитерський мішок. Можна використовувати звичайний пакет із відрізаним кінчиком або пляшку. Видавлюйте фарш у формі ковбасок на попередньо розігріту сковороду.

Обсмажте ковбаски з двох боків до золотистого кольору і викладайте на паперовий рушник, щоб увібрався зайвий жир.

Ковбаски можна подавати з гарніром або з будь-яким соусом - на ваш смак.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують