Молодий буковинець » новини » Швидка шоколадна паска: ніяких дріжджів і вимішування

Швидка шоколадна паска: ніяких дріжджів і вимішування

новини / Смачні рецепти
1 258
0

Шоколадна паска - оригінальна альтернатива великодній випічці. Особливо вона сподобається дітлахам.

Рецептом поділилася кулінарка Лілія Цвіт на YouTube.



Складники:
борошно - 150 г
какао темне - 15 г
яйця - 2 шт.
цукор - 100 г
ванільний цукор - 1 пачка
масло - 100 г
молоко - 100 мл
сода - 1 ч. л.
оцет - 1 ст. л.
шоколад - 50 г
олія - 1 ст. л.

Покрокове приготування
З'єднайте борошно з какао і ретельно перемішайте.

До яєць додайте цукор, ванільний цукор і все збийте. Влийте в яєчну масу розтоплене (не гаряче) масло, молоко і збийте міксером. Додайте соду, погашену оцтом.

У масу всипте борошно з какао, вимішайте лопаткою, а потім міксером.

Додайте сухофрукти до вашого смаку і перемішайте.

Наповніть форми тістом до половини і випікайте при температурі 170 градусів протягом години.

Полийте розтопленим шоколадом, змішаним з олією і прикрасьте до вашого смаку.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують