Молодий буковинець » новини » Незвичайна паска: рецепт з шоколадом та секрет для незабутнього смаку

Незвичайна паска: рецепт з шоколадом та секрет для незабутнього смаку

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
1 331
0

Хоча паска може бути чудовим святковим десертом, ви можете додати своїй традиційній рецептурі новий спосіб підготовки, надавши випічці незвичної форми та смаку.

Завдяки рецепту фуд-блогерки Anny Cooking на TikTok, ви зможете створити дивовижну паску.



Для приготування цієї паски вам знадобиться кисломолочний сир, м'яке вершкове масло, сметана, цукрова пудра, ваніль, білий, молочний і чорний шоколад, а також шоколад та шоколадні яйця для декору.

Для початку, змішайте сир, м'яке масло, сметану, цукрову пудру та ваніль, а потім збийте їх у блендері до однорідної маси. Розділіть отриману сирну масу на три однакові частини. Далі, до кожної частини додайте розтоплений шоколад та перемішайте.

У зручну тарілку кладіть форму, застилаючи її марлею, складеною в 2-3 шари, або мусліном. Потім по черзі викладайте кожну з трьох частин сирної маси в форму. Загорніть марлю, накладіть зверху вантаж, і залиште паску в холодильнику на ніч.

На наступний день, розгорніть марлю та обережно переверніть форму з паскою на тарілку. Зніміть марлю та прикрасьте паску шоколадом та шоколадними яйцями. Насолоджуйтеся цією чудовою та незвичайною паскою.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують