Молодий буковинець » новини » Топ-5 помилок під час приготування макаронів

Топ-5 помилок під час приготування макаронів

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
1 396
0

Макарони - простий і популярний гарнір, який добре поєднується з багатьма продуктами. Здавалося б, немає нічого простішого варіння макаронів. Але часто під час приготування люди допускають прості помилки.

Що не можна робити під час приготування макаронів - читайте нижче.



Читайте також: Пісний шоколадний пиріг: як приготувати смачний десерт без яєць і молока

Не можна промивати холодною водою

Промивати зварені макарони холодною водою ні в якому разі не можна. Від цього вони втратять свій смак. Промивання макаронів вимиває з них крохмаль, тому вони стають несмачними.

Не накривайте кришкою

Якщо макарони накривати кришкою - вони переваряться та стануть дуже м'якими. Варто дотримуватись технології приготування, зазначеної на пачці.

Достатня кількість води

В одному літрі води має бути приготовлено не більше 100 г пасти. Приготування макаронів в маленькій кількості води є помилковим, адже тоді вони погано зваряться.

Додайте сіль

Без додавання солі смачні макарони приготувати не вийде. Спецію потрібно додати в момент, коли вода активно кипить. Тоді макарони вийдуть смачні і не розваряться.

Не зливайте воду у раковину

Не потрібно зливати воду після варіння макаронів у раковину. Ця вода може знадобитися, щоб додати її в макарони - так вони не будуть занадто сухими. У цій воді містяться мінерали і крохмаль. Також нею можна поливати рослини.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують