Молодий буковинець » новини » Підійде до будь-якого столу: простий рецепт корейської моркви

Підійде до будь-якого столу: простий рецепт корейської моркви

новини / Новини Чернівців / Смачні рецепти
1 689
0

Багато людей купують корейську моркву у магазинах, супермаркетах чи на базарах. Але приготувати моркву по-корейськи в домашніх умовах просто, якщо знати кілька нюансів. Один з них – вам знадобиться спеціальна терка для моркви по-корейськи, якщо ж її немає, можна нарізати моркву довгими і тонкими смужками за допомогою гострого ножа. Готування не займає багато часу. Щоб приготувати смачну моркву по-корейськи, дотримуйся покрокової інструкції.



Щоб приготувати моркву по-корейськи з приправою, тобі знадобиться: Морква — 300 г Олія — 30 г Оцет — 1,5 ст. л Цукор — 1 ст. л Сіль — 0,3 ч. л. Часник — 2 зубчики Приправа для моркви по-корейськи

Приготування

Моркву для салату натри на дрібній терці. Часник змішай з оцтом і додай приправу. Додай у моркву цукор, сіль і суміш із часнику, приправи та оцет. Олію нагрій і влий у моркву. Перемішай салат і прибери на 7-8 годин у холодильник.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують