Молодий буковинець » новини » Дієтологиня назвала найкращу спецію для здоров'я печінки й роботи кишківника

Дієтологиня назвала найкращу спецію для здоров'я печінки й роботи кишківника

новини
1 244
0

Нутриціолог Катерина Муравська розповіла, що буде з організмом, якщо регулярно вживати таку спецію як куркума.

За її словами, куркума - природний антисептик і антибактеріальний засіб. Вона сприяє нормалізації роботи печінки і шлунково-кишкового тракту.



"До того ж куркума - натуральний детоксикант печінки, має виражену антиракову дію. З давніх-давен використовується в Азії як засіб номер один при будь-яких видах хвороб печінки", - розповіла Муравська.

Крім того, куркума стимулює жовчний міхур, сприяє налагодженню травлення, стимулює роботу мозку.

Кому не можна приймати куркуму

Куркума протипоказана тим людям, у яких є алергія, а також при прийомі антидіабетичних ліків.

Як правильно приймати куркуму

Для досягнення терапевтичного ефекту можна вживати 1 ложку куркуми щодня, проте краще попередньо порадитися з лікарем.

Куркуму можна змішувати зі звичайною теплою водою, додавати її в чай і каву. Також з цією спецією можна робити вітамінні напої на основі меду і молока.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують