Молодий буковинець » новини » Лікар пояснила, яка кава небезпечна для здоров'я

Лікар пояснила, яка кава небезпечна для здоров'я

новини
1 230
0
Лікар пояснила, яка кава небезпечна для здоров'я

Російський лікар-дієтолог Нурія Діанова повідомила, що кава, приготована давно й остигла, може нести небезпеку, оскільки волога – оптимальне середовище для розвитку мікроорганізмів та бактерій.

Каву з молоком потрібно випити протягом години після приготування, розповіла медик під час інтерв'ю радіо Sputnik, пише Главред.



Співрозмовниця додала, що зайву кількість напою, у який не додали молоко, можна зберігати в холодильнику.

Медик попередила, що вчорашня кава втратить смак, аромат, не буде так тонізувати, як свіжий напій, та стане гіркою.

"Волога є самим оптимальним середовищем для розвитку бактерій та мікроорганізмів. Якщо ви додали молоко у каву, то ризик розмноження у ній мікроорганізмів у багато разів збільшується...", – поділилася дієтолог.

Читайте новини "МБ" у Facebook | Telegram | Viber | Instagram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують