Молодий буковинець » новини » Розсипчасте домашнє печиво: як приготувати ласощі у формочках

Розсипчасте домашнє печиво: як приготувати ласощі у формочках

новини / Смачні рецепти
1 551
0
Розсипчасте домашнє печиво: як приготувати ласощі у формочках

Свіжоспечене печиво у формочках – смачний десерт, приготовлений у домашніх умовах нашвидкуруч.

Готується воно доволі просто, обов’язковою умовою є наявність спеціальних формочок: сердечок, зірочок, трикутничків, метеликів або інших, пише Уніан.



Такі ласощі можна промазати згущеним молоком, додати джем або посипати цукровою пудрою – загалом декорувати здобу за власним бажанням.

- Фігурне пісочне печиво

- Пшеничне борошно - 420 г

- Вершкове масло - 150 г

- Цукор - 150 г

- Курячі яйця - 1 шт.

- Сода харчова - 2 г

Вершкове масло заздалегідь дістати з холодильника, щоб воно було кімнатної температури. Розтерти його з цукром до повного розчинення останнього.

Вбити куряче яйце, перемішати (можна використовувати міксер).

Борошно просіяти й змішати з дрібкою соди. У суміш всипати частинами борошно і замісити круте тісто. Довго тісто не вимішувати, інакше печиво буде твердим.

Тісто обернути політеленом і прибрати на годину в холодильник.

Потім розкачати його в пласт товщиною близько сантиметра та формочками вирізати печиво.

Викласти його на змащене маслом деко. Випікаємо у розігрітій до 180°С духовці близько 25 хвилин. Орієнтуватися слід на власну духовку. Дістати печиво, коли воно зарум'яниться.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують