Молодий буковинець » новини » Нагетси в духовці без олії з хрусткою скоринкою та соковитим м'ясом

Нагетси в духовці без олії з хрусткою скоринкою та соковитим м'ясом

новини
886
0
Нагетси в духовці без олії з хрусткою скоринкою та соковитим м'ясом

Нагетси — дуже популярна закуска з філе курячої грудки. Рецепт нагетсів в духовці дозволяє не використовувати олію, але при цьому отримати хрустку скоринку зовні та дуже соковите м'ясо всередині, інформує Ukr.Media.



Інгредієнти

Куряче філе — 500 грамів;
Сметана — 150 грамів;
Паприка — 2 ч. л.;
Білий мелений перець — 1,5 ч. л.;
Сіль — 1 ч. л.;
Несолодкі кукурудзяні пластівці — 100 грамів;
Напівтвердий сир — 100 грамів;

Приготування

1. Куряче філе нарізати невеликими шматочками.

2. Змішати сметану, паприку, білий мелений перець і сіль. Додати до цього маринаду куряче філе, перемішати, залишити на 20 хвилин.

3. В цей час підготувати панірування. Несолодкі кукурудзяні пластівці перемолоти блендером. Натерти сир. Перемішати з кукурудзяними пластівцями.

4. Кожен шматочок курячого філе обваляти в паніруванні. Викласти на деко, застелене пергаментним папером. Запікати в духовці, розігрітій до 200°C, 30 хвилин.

Нагетси курячі готові!

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують