Молодий буковинець » новини » Пишні і м'які сирники з рум'яною скоринкою

Пишні і м'які сирники з рум'яною скоринкою

новини / Смачні рецепти
2 072
0
Пишні і м'які сирники з рум'яною скоринкою

М'які сирники з рум'яною скоринкою і з родзинками.

Сирники виходять пишні, високі, відмінно тримають форму, не розтікаються, не мають мучного смаку, а лише насичений смак сиру, інформує Ukr.Media.



Інгредієнти

- Сир жирністю 5% — 300 грамів

- Яйце — 1 шт.

- Ванільний цукор — 1 пакетик

- Цукор — 1 ст.л.

- Сіль — щіпка

- Родзинки — 50 грамів

- Манна крупа — 1 ст.л. в тісто і ще 4-5 ст.л. для панірування. Якщо сир дуже вологий, просто трохи збільште кількість манки.

Приготування

1. У сир додати манну крупу і яйце, добре перетерти сир і залишити його хвилин на 10-20, щоб манка набухла. Тим часом можна добре промити і просушити родзинки.

2. Додаємо в сирне тісто цукор, ванільний цукор, родзинки, все добре перемішуємо. Не раджу додавати цукор на першому етапі разом з яйцем і манкою, оскільки сир буде віддавати забагато вологи, а нам для сирників потрібна густа маса, щоб вони не розтікалися.

3. Руками формуємо невеликі сирні кульки, формуємо з них шайбочки висотою 1,5 — 2 см і обвалюють їх в манній крупі. З манки скоринка виходить більш хрустка, можна також обваляти в борошні для більш ніжної скоринки.

5. Смажимо сирники на суміші рослинної олії та вершкового масла на середньому вогні до утворення рум'яної скоринки.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують