Молодий буковинець » новини » Медики розповіли, чому не можна закушувати алкоголь солоними огірками

Медики розповіли, чому не можна закушувати алкоголь солоними огірками

новини / Здоров'я
1 974
0
Медики розповіли, чому не можна закушувати алкоголь солоними огірками


Фахівці попереджають любителів закусити чарку горілки хрустким маринованим огірочком: робити це категорично не можна.

Про це пише Укр.Здоров'я.



Мариновані огірки і подібні до них продукти за рахунок оцту, який в них містяться, подразнює слизову оболонку шлунково-кишкового тракту.

За словами експертів, маринади, які дратують слизову шлунка в поєднанні зі спиртними напоями можуть привести до запалення. Алкоголь при цьому швидше всмоктується в шлунок. До речі, ефект, подібний маринованим продуктам, дають всі гострі страви.

Гастроентерологи стверджують, що звичка закушувати горілку та інший алкоголь різного роду маринадами може привести до таких нехороших наслідків для організму, як гастрит, ерозія і виразка.

Що стосується продуктів, які лікарі рекомендують в якості закуски, то це квашена капуста і зелень – петрушка, кінза, цибуля, салат та інші.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують