Молодий буковинець » новини » Пісний шоколадний кекс з вишнею та горіхами: рецепт

Пісний шоколадний кекс з вишнею та горіхами: рецепт

новини
6 844
0
Пісний шоколадний кекс з вишнею та горіхами: рецепт

Шоколадний кекс з вишнею та горіхами

Інгредієнти:



240 мл гарячої води,
200 г цукру,
120 мл (олії без запаху),
200 г борошна,
1 ч. л. соди
100 г якісного какао,
дрібка солі.

Начинка:

горіхи,
вишні.

Приготування:

У гарячій воді розчинити цукор, охолодити до теплого стану й влити рослинну олію.

В окрему миску просіяти борошно з какао, додати соду та сіль, перемішати.

Рідкі компоненти з‘єднати з сухими (тісто має бути, як густа сметана).

Додати вишні та подрібнені й попередньо обсмажені горіхи.

Форму встелити пергаментом, змастити олією або посипати борошном. Вилити тісто, розрівняти.

Випікати при температурі 180°С близько години.

Кекс виходить дуже ніжним, тому варто дати йому трохи охолонути у формі й лише тоді вийняти.

Готовий кекс можна посипати цукровою пудрою.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують