Молодий буковинець » новини » Пісний рецепт грушевого пирога з медом

Пісний рецепт грушевого пирога з медом

новини / Новини України
2 395
0
Пісний рецепт грушевого пирога з медом


Шукаєте рецепт смачного пісного пирога? Грушевий пиріг з медом і горіхами – те, що вам потрібно.

Він виходить дуже м'яким і ароматним, передає ukr.segodnya.ua.



Пісний грушевий пиріг

Інгредієнти:

1 склянка цукрового піску

1 склянка води

2 ст.л. меду

пакетик розпушувача

дрібка кориці

1/4 склянки подрібнених горіхів

0,5 склянки рослинного масла

1,5 склянки борошна

7 груш

Рецепт приготування:

У сотейник всипати цукор, влити воду і рослинне масло. Прогріти до повного розчинення цукру. Додати мед.

Зняти з вогню, додати соду, корицю, горіхи і борошно. Тісто має вийти як густа сметана.

Груші порізати на середні шматочки і викласти у форму для запікання.

Залити груші тестом і випікати в розігрітій духовці близько години при температурі 200-220 С (орієнтуйтеся по своїй духовці).

Перед подачею пиріг остудити і посипати просіяною цукровою пудрою.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують