Молодий буковинець » новини » Названо продукт, який різко підвищує ризик раку

Названо продукт, який різко підвищує ризик раку

новини / Здоров'я
1 958
0
Названо продукт, який різко підвищує ризик раку

Американські вчені з'ясували, що надмірне вживання цукру збільшує ризик виникнення раку.

Дослідники провели експеримент над групою мишей. Одним тваринам давали кількість сахарози, порівнянну з обсягом споживання у багатьох країнах, а інші сиділи на дієті без цукру, пише Food News, передає УНІАН.



Експерти дійшли висновку, що підвищення рівня цукру в крові у першої групи викликало швидкий ріст пухлини.

Крім того, вчені виявили, що кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози та столовий цукор призвели до зростання метастазів у легенях мишей.

Вчені радять обмежувати споживання цукру, щоб мінімізувати ризик розвитку раку, діабету та ожиріння.

Варто звернути увагу на те, що кукурудзяний сироп з високим вмістом фруктози може міститися в цукерках, морозиві, желе, соках, йогуртах, випічці.

Читайте найоперативніші новини "МБ" у Facebook і Telegram
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують