Молодий буковинець » новини » Рецепт ситної вечері: теляча корейка в духовці

Рецепт ситної вечері: теляча корейка в духовці

новини
3 437
0
Рецепт ситної вечері: теляча корейка в духовці

Запечене м'ясо в духовці – це смачна вечеря, який вимагає мінімум інгредієнтів і зусиль. Подавайте його разом з помідорами чері, перцем чилі і хорошим червоним вином.

Теляча корейка в духовці

Інгредієнти:
1 кг телячої корейки
сік 1 лимона
кілька гілочок чебрецю
1 головка часнику
5 ст.л. оливкової олії
сіль, перець

Телятину добре промиваємо і обсушуємо паперовим рушником.

Змішуємо сік лимона, оливкову олію, сіль, перець. Гарненько змащуємо сумішшю весь шматочок м'яса, даємо постояти в маринаді мінімум 30 хвилин. Можна відправити на всю ніч до холодильника.
Часник цілком миємо проточною водою і обсушуємо.

На деко кладемо м'ясо, головку часнику цілком, кілька гілочок чебрецю і відправляємо все до духовки на 60 хвилин при 180 градусах. Якщо активно виділяється сік з м'яса – поливаємо ним періодично весь шматочок. Якщо хочеться шматочок рум'яніший і сухіший – запікаємо довше. Після приготування даємо м'ясу "відпочити".
Подаємо телячу корейку гарячою або холодною.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують