Молодий буковинець » новини » Різ Уізерспун поділилася рецептом своїх улюблених тістечок

Різ Уізерспун поділилася рецептом своїх улюблених тістечок

новини / культура, шоу-бізнес
1 643
0
Різ Уізерспун поділилася рецептом своїх улюблених тістечок

Нещодавно Різ Уізерспун представила свою дебютну книгу "Whiskey in a Teacup" ( "Віскі в чашці чаю"). Видання присвячене культурі і традиціям американського Півдня, де виросла актриса. У книзі Різ поділилася рецептом сирної закуски і розповіла, як приготувати тістечка блонди.

Блонди з арахісовим маслом
Складові:

16 ст.л. вершкового масла плюс для змащування форми
1 стакан світло-коричневого цукру
1/2 склянки звичайного білого цукру
2 великих яйця
1 1/2 ч.л. натурального екстракту ванілі
2 склянки борошна
1 1/2 ч.л. крупної солі
8 шоколадних цукерок з арахісовим маслом, грубо нарізаних

Рецепт приготування:

Розігрійте духовку до 180 С. Змастіть форму 20 х 20 см маслом і застеліть її пергаментним папером.
У великій мисці збийте разом розтоплене масло і цукор до однорідності. Додайте яйця і ваніль, перемішайте. Всипте борошно і сіль; ще раз перемішайте. Додайте приблизно 3/4 нарізаних цукерок.

Перелийте тісто в форму і розрівняйте поверхню лопаткою. Вставте цукерки, що залишилися
Випікайте тістечка від 45 до 50 хвилин. Готовність перевірте зубочисткою.

Дайте тістечкам схолонути і перекладіть на дошку, взявшись за краї пергаментного паперу. Розріжте блонди на 16 квадратів. Вони можуть зберігатися в герметичному контейнері при кімнатній температурі до 2 днів.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують