Молодий буковинець » новини » Що їсти взимку, аби не хворіти: поради експертів

Що їсти взимку, аби не хворіти: поради експертів

новини / Здоров'я
2 091
0
Що їсти взимку, аби не хворіти: поради експертів

Дієтологи стверджують, що у зимовому меню повинні бути часник, печінка, овочі і фрукти.

Так, за словами фахівців, часник має сполуки сірки, які стимулюють важливі клітини імунної системи – Т-лімфоцити і макрофаги, пише портал Neboley.

У зимовому меню мають бути і продукти, що містять цинк. Він запобігає ослабленню захисних функцій організму. Цинк є у морепродуктах, особливо в устрицях, печінці, яловичині, свинині, індичці, баранині, сочевиці, кунжуті, гарбузі і йогурті.

Не забувайте про овочі і фрукти, які забезпечують організм вітамінами, мінералами і антиоксиданами.

Приєднуйтесь до "МБ" у соцмережах: VK, Однокласники, Facebook
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують