Молодий буковинець » Новини Чернівців » На Буковині зменшили виробництво солодощів

На Буковині зменшили виробництво солодощів

Новини Чернівців / економіка, бізнес
2 297
0
На Буковині зменшили виробництво кондитерських виробів. Виготовлення тістечок та тортів знизили через різке подорожчання яєць, борошна та цукру. Як розповіла бухгалтер кондитерського цеху "Фаг" Наталія ГРОМКО, лише з початку року в цеху випікають на 10% менше кондитерських виробів.

- Нам просто невигідно виготовляти більше солодощів, - каже. – Адже їхня собівартість значно зросла в ціні. Поки що для випічки використовуємо заготовлену сировину, яку придбали ще за старими цінами. В іншому випадку, доведеться підвищувати ціни на продукцію.

- Вартість солодощів ніхто не підвищував, - підтвердив заступник директора підприємства кондитерських виробів "Терешкін" Роман ЇМНИЧ. – Проте, якщо ціни на сировину і досі зростатимуть, ми змушені будемо підвищити ціни на кондитерські вироби.

На сьогоднішній день солодощі не подорожчали. Відповідно, в магазинах ціни на кондитерські вироби такі ж, як і в минулому році. Так, кілограмовий торт коштує від 35 до 60 грн, залежно від рецептури, тістечка – 1,80-2,50, вартість рулетів коливається в межах 17 грн.
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують