Молодий буковинець » Омлетний торт

Омлетний торт

---
2 699
0
Омлетний торт

Омлетний торт

На кожен корж: 2 яйця, 2 ч. л. борошна, 1/4 склянки молока, 1 ч. л. масла, сіль.
Начинка: 700 г курячої печінки, 2 цибулини, 2 ст. л. вершкового масла, 300 г шампіньйонів, 200 г твердого сиру.


Спочатку готуємо три омлетні коржі. Борошно просіяти, розвести холодним молоком, додати сіль, яєчні жовтки і все добре вимішати. Білки збити до утворення стійкої піни, тоді обережно з’єднати з тістом. Суміш вилити на добре розігріту сковорідку і смажити на слабкому вогні.

Курячу печінку зварити у підсоленій воді зі спеціями. Велику цибулину дрібно нарізати й посмажити на олії. Печінку разом із посмаженою цибулею пропустити через м’ясорубку. Додати вершкове масло, посолити, приправити спеціями.

Шампіньйони помити і дрібно порізати. Разом із дрібно нарізаною цибулею посмажити до готовності. Пропустити через м’ясорубку, посолити, поперчити.

Твердий сир дрібно потерти на тертці, покласти в поліетиленовий пакет і опустити на кілька секунд в окріп, щоби сир став м’яким. Тоді витягнути з пакета і розкатати як тісто.
Омлетний торт

Викладаємо шарами: омлет, половину печінкового паштету, знову омлет, грибна начинка, розкатаний твердий сир, решту паштету й омлет. Прикрасити зеленню та кубиками червоного болгарського перцю.
Омлетний торт

Мої враження і поради. Ця страва стане не тільки смачною закускою, але й прикрасою вашого столу. На її приготування потрібно досить багато часу, тому раджу готувати омлетний торт на свято.
Омлетний торт
Шановний відвідувач, Ви зайшли на сайт як незареєстрований користувач. Ми рекомендуємо Вам зареєструватись або зайти на сайт під своїм ім'ям.

0 коментарів

Ваше ім’я: *
Ваш e-mail: *
Код: Натисніть на зображення, щоб оновити код, якщо він нерозбірливий
Введіть код:
Читають Коментують